Miau


Mă apucase aseară un patos patriotic de a mă uita fix la plasma de a cumpărat-o tata acu’ vreo lună. Dar nu se merita doar să o admir, așa că am și pornit-o, să aud cum huruie frumos motorașul ei de 5 cai, ce să mai, o mică herghelie în micuța mea sufragerie.

Nu vă imaginați că pisicul este un simplu privitor. Pisicului îi place să călătorească, așa că profit de incursiunea în lumea magică a telecomenzii, de obicei proprietate personală, păzită asiduu de pușca lu’ tata, și mut repede pe Discovery.

Îmi place mult Discovery. Din când în când mai dau și animale, iar imaginile sunt un pic mai reușite decât ale fraților de suflet National Geographic și Animal Planet. Da’ nuj cum se făcuse, că nimerisem la o emisiune cu motoare. Motoare de automobile. Automobile de celebrități.

Celebritatea serii la Discovery – e ca și cum aș spune: specialitatea bucătarului, dar merge – era nimeni altul decât Patrick Dempsey. Știți voi, frumușelul acela care a jucat în ecranizarea romanului „Crimă și pedeapsă” by Dostoievski și mai recent în „Made of honor”, iar dacă tot nu vi-l amintiți, vă pun o întrebare scurtă: Cine ați vrea să vă palpeze apendicu’:

George Clooney

George Clooney

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sau

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey

 

Carismatic băiat – pisicul face Miau – și ne vorbea despre mașinile din garajul personal. Na, acum aș minți dacă aș spune că eram atent la ce împărtășea cu camera dânsul, eram mai degrabă răpit de peisaj. Și îl întreabă domnișoara: Da’ mașina cutare cum/când ți-ai cumpărat-o?, iar dânsul răspunde: E cadou de la soția mea.

Adică, ia stai nițel, pisoiule, nevastă-ta ți-a cumparat o mașină. Nevastă-ta cine e? Cu ce se ocupă ea în timpul ei cel ocupat, când se duce ca orice soție de actor la scârbiciu? Soțiile de actori nu se duc la serviciu, se duc la cumpărături, coafor, manichiuristă, pedichiuristă, la ceai cu soacra, la cafea cu prietenele, la cofetărie cu soră-sa, la solar, împachetat cu alge, masaj cu ciocolată și multe alte activități care presupun multi-tasking, pentru că în timpul ăsta ar vorbi la telefon și ar răsfoi o revistă pentru soții de actori, un fel de CanCan autohton.

 

Acum stau și mă întreb, zgâindu-mă la monitor cum s-ar zgâi pisicul în calendar, – adică tot eu în definitiv – ce s-ar întâmpla dacă aș fi femelă de humanoid? Una simplă, nu o galmouroasă dintr-asta care face cadouri la soți mașini cumpărate tot din banii proștilor. Vă las să vă gândiți la asta și să miorlăiți în miez de noapte.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s