Roar!


Ma gandeam in ce mod sa incep acest blog . . . Pfff Ahhh tot aia e . . . Trec la subiectul serii. In seara asta in tramvai, din greseala am ajuns sa trag cu urechea la o discutie intre doi pusti (aveau fata de liceu) legata de cai si gay. UUU . Subiect interesant!

In a doua propozitie am inteles exact despre ce vorbeau, „daca a auzit de vreun cal sa fie gay”. Citez ” La ce madular au , nu cred ca exista!”. Probabil avea dreptate, totusi daca stai sa te gandesti caii pe care ii mai gasesti in orase, PAR gay! Exemplu, ultima data cand am fost la Londra am prins in ziare un caz in care un student la Oxford facuse un cal care avea un politist in spate GAY.

Asta a fost „crima” lui,totusi :

1. nu-i nimic in neregula in a fi gay; ( este o alegere in viata – cea gresita-)

2.calul nu intelege daca ii spui ceva;

3.chiar daca printr-un miracol ar intelege, cred ca calul ar fi OK daca ar fi facut gay. Pentru ca sigur s-ar simti sigur pe el din punct de vedere sexual . . . (motivul a fost spus mai sus – madularul -;

Studentul a fost arestat pentru hartuire sexuala, dus la sectie si amendat cu 80 lire sterline. Sincer daca as fi fost avocatul lui, l-as fi scapat de plata. In primul rand calul statea gol in patru labe in mijlocul strazii . . . cu un om in uniforma pe spatele lui. Daca asta nu este gay, atunci nu stiu ce mai este . . .

Ehhh asta e. Stii . . . Daca Dumnezeu n-ar fi fost deacord cu existenta gayilor, ar fi trimis o boala incurabila sa ii termine pe toti . . . Nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s